• Dobrodošli u najveće etno selo na Balkanu
  Etno selo Stanišići
 • Dobrodošli u novu viziju luksuza
  Hotel Ras
 • Uživanje ima adresu
  Hotel Pirg
 • Raj za dušu i tijelo
  Wellness & Spa centar Leonida
DOBRODOŠLI U NAJVEĆE ETNO SELO NA BALKANU

Etno selo Stanišići

Ovdje se odmaraju oči i duša, čovjek postaje plemenitiji, ali i mudriji, slušajući cvrkut ptica, žuborenje potoka i rad vodenica.

Na trećem kilometru od Bijeljine prema Pavlovića mostu, u srcu semberske ravnice, na površini od petnaest hektara, porodica Stanišić je izgradila Etno Selo Stanišići. Etno Selo Stanišići je selo sa dvadesetak autentičnih drvenih kuća, mljekarom, vodenicom, kovačnicom, ambarom za žito, starim kućama i velikom gostinskom kućom, koji su prenijeti iz sela u opštini Vareš i sela sa planina Zvijezde i Romanije, iz susjednih opština.

Boris Stanišić
ISTRAŽITE KOMPLEKS

Etno sela Stanišić

Etno selo Stanišići - pravi prostor za porodične, poslovne i turističke posjete. Uživajte u jedinstvenom ambijentu izgrađenom u tradicionalnom stilu.

ETNO SELO STANIŠIĆI

Sadržaji kompleksa

Hoteli

U sklopu etno sela Stanišići nalaze se dva luksuzna hotela. Hotel Pirg i Hotel Ras koji raspolažu sa kapacitetom od 300 ležaja.

Restorani

Uživajte u raznovrsnoj ponudi domaćih i međunarodnih jela, pića i vrhunskih vina uz visok kvalitet usluge u nekom od naših 3 restorana.

Wellness & Spa

Wellness i Spa centar Leonida je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju vašeg duha i tijela.

Besplatan internet

Besplatan bežični internet je dostupan u čitavom kompleksu etno sela Stanišići.

Parking

Gostima etno sela Stanišići je na raspolaganju besplatan parking, koja su pod stalnim video nadzorom.

Drvene kućice

U sklopu etno sela nalazi se 19 autentičnih drvenih kućica koje su svojom unutrašnjošću prilagođene savremenim potrebama gostiju.

Šta je novo?

Promotivne ponude