• RAJ ZA DUŠU I TIJELO
    Wellness & Spa centar Leonida
  • VAŠA OAZA - ZA DAN DRUGAČIJI OD DRUGIH
    Wellness & Spa centar Leonida
  • Impresivna oaza mira i relaksacije
    Wellness & Spa centar Leonida
Etno Selo STANIŠIĆI

Wellness & Spa centar Leonida

U sastavu našeg turističkog kompleksa Etno sela Stanišići, pored etno muzeja, restorana, hotela, planinskih kućica, svečanih salona, stadiona i sportskih terena, nalazi se i novoizgrađeni, savremeni i moderno opremljeni Wellness & Spa centar Leonida na površini od 3.500 m².

Centar je projektovan prateći dosadašnja arhitektonska rješenja u Etno selu Stanišići, uklapajući se u kompletan ambijent sela, a sa hotelom Ras povezan je toplom vezom. U Wellness & Spa centru Leonida nalaze se zatvoreni bazen sa sunčalištem, bio i finska sauna, parno kupatilo i tursko kupatilo (hamam), tepidarijum, kneipp, bure za rashlađivanje, potezno vedro, fitnes centar, solarijum, kao i frizerski i kozmetički salon.

U bogatoj ponudi Wellness&Spa centara “Leonida” takođe ćete pronaći prostrane i komforne sobe, savršene za odmor i relaksaciju tijela i duha.

Želimo da istaknemo i to da smo pažljivo birali ponudu tretmana lica i tijela, masaža, wellness i spa rituala, medicinskih spa tretmana lica i tijela kako bismo Vaš boravak u našem etno selu pretvorili u nezaboravno iskustvo.


Etno selo Stanišići

Ovdje se odmaraju oči i duša, čovjek postaje plemenitiji ali i mudriji, slušajući cvrkut ptica, žuborenje i rad vodenica

Galerija slika