Велнес & Спа центар Леонида

ВЕЛНЕС & СПА ЦЕНТАР ЛЕОНИДА

Сауна свијет

Комбинација топлих и умирујућих боја природних материјала са пријатно мирисним нотама ствара опуштајући и умирујући амбијент. Уз професионално и љубазно особље наш Велнес&Спа центар представља кутак за опуштање, обнову тјелесне енергије, и побољшање вашег општег (здравственог) стања.

Финска Сауна

Приликом боравка у сауни, топлота поспјешује циркулацију крви и доводи до презнојавања тијела, чиме се јача имуни систем, а организам чисти од токсина и ослобађа напетости и стреса. Обилно знојење у саунама чисти кожу боље од било ког фармацеутског средства, јер се отварањем пора омогућава да одумрле ћелије и нечистоће које су дубоко у кожи изађу на површину. Сауна такође спортистима омогућава опоравак мишића и одстрањивање упала

Био Сауна

Био сауна је комбинација финске и парне сауне и представља имитацију климе из тропских шума. Изузетно повољно дјелује код проблема са хроничним респираторним системом, као што су бронхитис, астма и алергије. Вишеструко се побољшава крвоток дисајних путева и чисти од алергена.

Парно Купатило

Помаже у превазилажењу стресова свакодневног живота, опуштање и стицање нове снаге као и побољшање општег физичког и менталног благостања. То је врста сауне у којој је заступљена висока влажност ваздуха , до 100%.

Тепидаријум

Мирна и тиха просторија са релаксирајућим топлим клупама, које веома пријатно делују на нервни систем и враћају организам у природни баланс.

Кнеипп

Терапијом у кнеипп-у, кружном кретању наизмјенично кроз топлу и хладну воду поспјешује се циркулација, умањују се проблеми са алергијама, реумом и органима за варење

Буре за Расхлађивање

Након коришћења сауне, крвни судови су проширени а организам загријан. Уласком у буре са хладном водом, крвни судови се сужавају и смањује се њихова запремина, те овим цикличним процесом се побољшава циркулација крви.